Ja, under tidspress fungerar livet bäst, för mig ska jag väl tillägga. Livet vore enkelt om någon alltid visade mig vägen, gav mig ett mål, rättade mig om jag gjorde fel, begränsade mina drömmar och rakriktade min inre syn. Ni kan ju tänka er hur svårt det är med obegränsade möjligheter och vägval åt fyra riktningar. Det är en konst att säga nej till sig själv. Tiden däremot, är ju inte obegränsad så tidspress, tack o lov för det ordet, gillas.
Härliga, Cecilia Möller är en tjej/kvinna (har aldrig riktigt kommit överens med ordet kvinna) som har förmågan att “göra saker”, hon gör det hon vill och hon vill mycket, det gillas också…Hon är listornas mästarinna, dock blir de oändligt långa i mina ögon sett. Jag klarar två punkter sen känner jag att det tär på min frihet. Men jag lär mig av henne. Idag har jag tre punkter, och sen resten… Ja, jag är avundssjuk fast på ett positivt vis.

Detta skriver jag samtidigt som jag nyss läst en artikel i Östgöta Correspondenten om ett par som reste med buss från Rumänien för att försöka göra livet möjligt att leva. De blev tiggare här. Sverige det land som vi lever i. Vi som är här på riktigt (?) har självklart valmöjligheter. Vi kan välja om vi vill köpa mellanmjölk eller standardmjölk, vi kan välja om vi vill fortsätta studera efter gymnasiet, vi äter varje dag. Och vi klagar. Såklart är vi rädda att bli av med dessa valmöjligheter och friheten. Därför känns det här med tiggeri inget för oss. Faktiskt så skämmer det den svenska idyllen, ett störande moment. Vi har ju löst det här en gång redan. Vårt sociala nätverk. Ja, jag har inget bra att säga eller kan inte skryta med att jag medmänskligt agerar. Jag kan bara känna och konstatera att våra verkligheter är av olika världar. Men ändå så är jag glad för Cecilia Möllers fantastiska energi, den kommer att göra skillnad, en världslig skillnad en dagsmileyP.s lookbook kommer att ses på hemsidan alldeles snart