Jag får skärpa mig. Det är för l å n g t mellan inläggen. Så här är läget på Järnkontoret; vi har landat, bott in oss, gjort hos hemmastadda. Det tar lite tid att förstå våra arbetsrutiner och hur vi synkar med varandra. Ni vet, mina maskiner hörs litegrann, en dunkande stickmaskin är inte det man vill ha som bakgrundsljud när man har ett insäljande kundmöte. Eller en svärande sömmerska som tappat tråden… O jag och andra sidan gillar värme, Cicis kontorsdel är varm, värme sprider sig genom öppna dörrar. Alltså samverkan är ordet.

En ny kollektion håller på att ta form. I enkelhetens namn ser den ut såhär: kjol, topp, klänning, kofta. Låter inte så spännande men vänta ni bara.

Idag har vi haft finbesök från Corren Jörgen och Micke. Går att läsa om imorgon. Ska bli intressant, jag vet aldrig vad jag själv har sagt. Sist jag sa något i ett allmänigare (?) sammanhang beklagade jag mig för Christer på Travshopen hur min hjälm hade krymt. Ääh…-Konstigt, sa Christer som aldrig förut hade hört om hjälmar som krymt. Ni vet tillverkade av hård gjuten plast. -Det brukar vara tvärtom, de töjer sig rejält, sa han lite misstänksamt och verkade undra vad jag skulle kontra med.
Insåg mitt misstag och försökte rätta till det hela -O nej! Sa jag krymt? Men jag menade…alltså min hjälm har inte töjt sig tillräckligt den är lite väl tajt, jag får huvudvärk.
Ungefär så fungerar min hjärna, jag gör en egen vridning, en twist. Sätter samman och säger tvärtemot det jag tänker, dag är =natt, vitt=svart, ja ni förstår. Mina närmsta har lärt sig – Sväng höger, säger jag och numer svänger de då vänster.

Här kommer bild från dagen. Förresten jag har börjat med Instagram, inte flitigt men lite husligt, toklyckan heter jag där.
Cici blev lite rörligt suddig så hon får en egen ruta